fbpx

No products in the cart.

Infinitum | Politică de confidențialitate - Infinitum

Privacy policy

Analiza comportamentului de cumpărături și a preferințelor (profilarea) se realizează numai pentru a adapta oferta AVIVA COSMETICS la preferințele utilizatorului și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor furnizate. Vă puteți opune realizării de profile si prelucrării în scop de marketing. Politica AVIVA COSMETICS SRL privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice prin intermediul site-ului www.infinitumcosmetics.ro.

Mulțumim pentru accesarea acestei secțiuni!

Aici detaliem Politica AVIVA COSMETICS SRL privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal.

Aceasta politica se aplică persoanelor fizice ce vizitează site-ul nostru deoarece sunt interesate, cărora le trimitem oferte, care achiziționează produse marca AVIVA COSMETICS prin intermediul canalelor AVIVA COSMETICS SRL de vânzare la distanță.

Din 25 mai 2018 a intrat în vigoare şi este aplicat în toate statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv în România, Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 (GDPR) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („Regulamentul”). Acesta se completează cu actele normative adoptate la nivel național.

Operatorul datelor cu caracter personal este  AVIVA COSMETICS SRL cu sediul social, în Cluj-Napoca, str. Kovari, nr. 71, cod poştal 400271, Jud, Cluj, număr de ordine în Registrul Comerţului J12/1942/2015, CUI RO34706249, e-mail infinitumcosmetics@gmail.com, a adoptat această politica privind protecția datelor cu caracter personal şi vă invită să lecturați cu atenție cele de mai jos si să ne contactați pentru orice detalii sau clarificări. Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate la sediu Aviva Cosmetics, data center.

Putem opera periodic actualizări, motiv pentru care vă rugăm să revedeți periodic informațiile din această secțiune.
AVIVA COSMETICS SRL vă reamintește angajamentul său de a asigura securitatea, protecția, integritatea și confidențialitatea deplină a tuturor și oricăror date cu caracter personal pe care Dvs. ni le-ați comunicat sau ni le veți comunica cum ar fi: nume, prenume, adresă, e-mail, telefon, data nașterii, adresa etc.

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele cu caracter personal sunt informații despre o persoană fizică cum ar fi nume, prenume, adresă, telefon, e-mail, un număr de identificare client, date de localizare, fotografie, un identificator online, cont bancar, preferințe, date privind comportamentul, informații economice, culturale sau sociale etc.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTEAZĂ AVIVA COSMETICS SRL şi DE CE?

AVIVA COSMETICS SRL prelucrează date pe care le obține de la dumneavoastră sau în cazul unor programe puteți fi recomandați de prietenii dumneavoastră.

DATE PERSONALE OBLIGATORII PENTRU PRELUCRAREA COMENZILOR EFECTUATE DE DUMNEAVOASTRĂ LA DISTANŢĂ ŞI PENTRU RAMBURSARE ÎN CAZ DE RETUR

Pentru a putea prelucra și livra comenzile de produse pe care le vindem pe canalele de vânzare la distantă noi vă solicităm: numele, prenumele, numărul de telefon de contact. Avem nevoie de aceste date pentru aspecte legate de livrare, ca să puteți fi contactat de către persoana care vă aduce produsele, precum și pentru a păstra legătura cu dumneavoastră cu privire la orice alte aspecte legate de comanda dumneavoastră.

Tot pentru livrare avem nevoie de adresa dumneavoastră poștală la care să facem livrarea.

Vă solicităm adresa de e-mail şi este obligatoriu să ne-o comunicați în cazul în care efectuați comenzi pe internet pentru ca noi să putem trimite către dumneavoastră confirmarea comenzii plasate online.

Prin plasarea comenzii Dvs. (Consumator) şi confirmarea de către AVIVA COSMETICS SRL (Vânzător) se încheie un contract în baza căruia AVIVA COSMETICS SRL va livra produsele către dumneavoastră.

Dacă nu ne comunicați adresa de e-mail în cazul plasării comenzilor online nu vom putea confirma comanda prin e-mail, nu se va încheia contractul şi prin urmare nu vom putea să o onorăm. Confirmarea comenzii va fi trimisă prin e-mail în cazul comenzilor pe internet. E-mailul care sintetizează comanda plasata în acord cu termenii şi condițiile de vânzare la distanță reprezintă suportul durabil pe care este comunicat conținutul contractului de vânzare la distanță.

Pentru a putea să vă rambursăm retururile sau produse achitate care nu au mai fost pe stoc sau diferențe de preț noi vom prelucra datele Dvs. bancare (numărul IBAN al contului bancar în care facem returul).

Toate aceste date pe care este obligatoriu să ni le comunicați, noi le prelucrăm pentru a putea să ne îndeplinim obligațiile contractuale (livrare, procesare retur, rambursare, contactare dacă nu aţi fost găsit la adresa de livrare). În acest caz temeiul prelucrării este contractul.

De asemenea pentru a ne îndeplini obligații legale cum ar fi cele prevăzute de legislația fiscală, emitere de facturi, păstrarea facturilor, etc. putem prelucra datele dumneavoastră. Dacă nu ne comunicați aceste date obligatorii noi nu putem confirma comanda, livra produsele sau după caz procesa retururile şi rambursarea.

De asemenea putem să vă solicităm să comunicați titulatura cu care să ne putem adresa dumneavoastră cum ar fi: Doamna, Domnișoara sau Domnul sau mai simplu genul (feminin sau masculin). Aceste informații ne sunt necesare ca să ne putem adresa dumneavoastră într-un mod adecvat.

DATE OBLIGATORII PENTRU CREAREA DE CONT

Pentru conturile create pe pagina noastră de internet noi vom prelucra nume de utilizator şi parola. Aceste date ne permit să vă oferim servicii de creare de cont. În măsura în care vă este acordat un număr de client vom prelucra şi această informație. Dacă nu avem aceste date nu putem să vă oferim servicii de creare de cont.

DATE FACULTATIVE, PE CARE NI LE COMUNICAŢI DOAR DACĂ DORIŢI ŞI CARE NU INFLUENŢEAZĂ COMANDA DUMNEAVOASTRĂ DE PRODUSE SAU POSIBILITATEA DE CREARE A CONTULUI

Data naşterii: Dacă dumneavoastră doriți puteți să ne comunicați data nașterii, pentru ca AVIVA COSMETICS să vă poate felicita şi pregăti surprize.

Nu este obligatoriu!

DATE COMMUNICATE CU OCAZIA PROMOŢIILOR ŞI CONCURSURILOR SAU PENTRU EVENIMENTE SAU ÎN COMUNITĂŢILE NOASTRE

Daca doriți puteți să împărtășiți cu noi sau prin intermediul paginii noastre de internet sau Facebook alte date sau informații cum ar fi să postați fotografii, creații artistice etc. pentru a participa la jocuri şi concursuri promoționale pe care noi le organizăm.

Ori de câte ori veți posta fotografii sau alte date vă rugăm să aveți în vedere politica noastră privind datele cu caracter personal şi termenii si condițiile de utilizare.

De asemenea în Regulamentele privind concursurile şi promoțiile noastre veți avea detalii cu privire la condițiile de participare şi datele pe care le puteți comunica.

Nu este obligatoriu să participați şi să împărtășiți sau postați aceste date, dumneavoastră decideți.

DATE ALE ALTOR PERSOANE

În eventualitatea în care doriți să recomandați persoane care să beneficieze de ofertele sau promoțiile noastre şi ne comunicați numele acestora trebuie să vă asigurați că aveți dreptul de a ne comunica aceste date şi că persoana în cauză a fost anunțată, informată şi este de acord, pentru ca noi să putem să prelucrăm acele date conform comunicărilor din materialele comerciale şi a acestei politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.

În acest context aveți obligația de a vă asigura că persoana fizică respectivă cunoaște politica noastră privind datele cu caracter personal, identitatea noastră şi cum ne poate contacta.

Vă rugăm ca înainte de a ne comunica nouă orice dată cu caracter personal să anunțați persoana cu privire la aceasta şi să o îndrumați să lectureze aceste termeni şi condiții, în special cu privire la drepturile pe care le are.

Amintim că date cu caracter personal sunt nume, prenume, telefon, e-mail, adresă, inclusiv fotografii şi filme.
Insistăm să nu postați sau trimiteți fotografii cu alte persoane care nu au citit aceste informații şi care nu au comunicat în mod expres acordul lor. La unele oferte specifice de recomandare datele trebuie completate de persoana respectivă, care plasează şi comanda şi nu de către dumneavoastră.

DATE DESPRE PREFERINŢELE ŞI ACHIZIŢIILE DVS.

Înregistrăm preferințele dumneavoastră (istoric de preferințe şi comenzi) pentru a vă propune produse adaptate intereselor, preferințelor şi așteptărilor dumneavoastră. Aceste date se prelucrează în baza interesului nostru legitim.
Dumneavoastră vă puteți să vă opuneți oricând prelucrării în scop de marketing şi realizării acestor statistici în scop de marketing (profile).

Aveți mai jos detalii despre exercitarea drepturilor şi contact.

DATE PRIVIND REACTIILE ADVERSE

În eventualitatea puțin probabilă în care dumneavoastră veți avea reacții adverse la produsele noastre noi avem obligația de a colecta informații despre aceste reacții, de a le analiza, documenta cu opinia unor medici dermatologi şi a le raporta unor autorități competente.

DATE ÎNREGISTRATE PE ALTE PLATFORME

Dacă dumneavoastră alegeți ca prin intermediul paginii noastre de internet să vă înregistrați pe alte platforme sau pagini de internet vă invităm să lecturați atent politica lor privind protecția datelor cu caracter personal şi să nu introduceți date personale dacă nu aţi citit politica lor de prelucrare a datelor si condițiile publicate pe respectivele pagini sau dacă nu sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie prelucrate conform acestora.
Prelucrăm și date privind conectarea, geolocalizarea și navigația (în cazul în care interacționați cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil).

Reamintim: Atunci când vă rugăm să completați datele personale pentru a vă oferi acces la anumite funcționalități sau servicii ale acestui site, vom marca unele câmpuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informații de care avem nevoie pentru a vă putea furniza serviciul sau pentru a vă oferi acces la funcționalitatea respectivă. Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, este posibil să nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau să nu puteți beneficia de aceste servicii sau funcționalități.

COMUNICĂRI COMERCIALE

COMUNICĂRI COMERCIALE CĂTRE CLIENTI DE LA AVIVA COSMETICS

Dacă achiziționați produse AVIVA COSMETICS prin mijloace electronice (telefon, e-mail, internet etc) sau alte canalele de vânzare la distanță, ocazie cu care ne comunicați datele dumneavoastră (telefon, adresa si e-mail), noi vom putea prelucra datele dumneavoastră nu doar pentru a onora comenzile dumneavoastră, ci şi pentru a vă informa ocazional despre promoții şi oferte de produse AVIVA COSMETICS.
Vă puteți opune oricând acestei prelucrări în scop de marketing bazată pe interesul nostru legitim. Aveți mai jos detaliile.

COMUNICĂRI COMERCIALE DE LA PARTENERI AVIVA COSMETICS.

Dacă vă exprimați acordul în acest sens puteți beneficia de ofertele partenerilor noștri şi prin e-mail, poștă, telefon, SMS. Vă puteți răzgândi şi puteți retrage acordul oricând.

COMUNICĂRI COMERCIALE CĂTRE PERSOANE CARE NU AU ACHIZIŢIONAT ÎNCĂ PRODUSE AVIVA COSMETICS

Dacă nu aţi achiziționat încă produse AVIVA COSMETICS si nici nu v-ați înscris la newsletterele noastre noi vom putea trimite comunicări comerciale către dumneavoastră doar pe baza consimțământului dumneavoastră (la cerere).

Ofertele vor fi trimise ocazional prin e-mail, poștă, telefon, SMS în funcție de canalul dumneavoastră preferat prin care cumpărați produse. Dumneavoastră vă puteți răzgândi şi puteți retrage oricând orice acord pe care l-aţi dat pentru primirea de oferte şi comunicări comerciale ale noastre şi/sau ale partenerilor dacă aţi dat şi acest acord.

Prelucrarea datelor anterioară retragerii acordului va rămâne valabilă.

Vă informăm că va exista un interval rezonabil de care noi avem nevoie pentru a îndeplini toate formalitățile pentru ca retragerea acordului să fie efectivă.

Dacă vă abonați la noutățile noastre, la fiecare comunicare vă informăm şi despre un mod facil de dezabonare.
Pentru a primi comunicări comerciale electronice (email, telefon) este necesar să aveți peste 16 ani.

CANALELE DE SOCIAL MEDIA

AVIVA COSMETICS SRL este prezent pe principalele platforme de social media :
Facebook  https://www.facebook.com/InfinitumCosmetics/
Instagram https://www.instagram.com/infinitumcosmetics/

In timp este posibila extinderea prezentei pe alte canale sau platforme.

Prin intermediul platformelor de social media AVIVA COSMETICS SRL poate interactiona cu diferite categorii de persoane fizice ce pot fi clienti, potentiali clienti, angajati, colaboratori, partneri in principal pentru activitati de marketing, prezentare și promovare produse (campanii de promovare pe Facebook, Instagram, etc) desfasurate în baza interesului legitim.

Atunci cand Dvs. interactionati cu noi prin intermediul platformelor de social media noi vom avea acces la datele Dvs. de pe aceste platforme conform regulilor fiecarei platforme pe care o utilizati (termeni și conditii, poltica privind protectia datelor cu caracter personal etc), precum și conform unor setări pe care Dvs. puteți să le alegeți pe respectivele platforme.

Datele din profilul Dvs., contul Dvs., din comentariile si materialele postate de Dvs. sunt stocate in platformele respective (Facebook, Instagram).

Pe pagina noastra de Facebook exista activ Facebook Pixel, ce colecteaza date despre clientii care ajung pe site-ul www.infinitumcosmetics.ro. Despre Facebook pixel: https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel.
Ne puteti contacta cu privire la orice informatii sau aspecte ce tin de conturile noastre pe platformele de social media.

DATE ŞI INFORMAŢII COLECTATE PRIN INTERMEDIUL COOKIES

Pentru buna funcționare a site-urilor, platformelor noastre, pentru a asigura protecția împotriva fraudelor, pentru statistici cu privire la vizitatori, pentru oferirea de experiențe personalizate de navigare putem colecta prin intermediul cookies informații despre durata vizitei, anunțuri, produse accesate sau căutate, locația dumneavoastră (de unde sunteți), paginile, aplicațiile web vizitate… Cu privire la acestea vă rugăm să consultați politica noastră de cookies în care aveți toate informațiile despre cum vă puteți dumneavoastră seta modul de navigare pe internet, utilizarea cookies etc.

CREAREA DE STATISTICI DESPRE DVS. (PROFILAREA)

Pentru analizarea şi îmbunătățirea serviciilor şi comunicărilor noastre către dumneavoastră şi pentru a vă putea oferi servicii personalizate şi oferte de interes noi realizăm statistici cu privire la preferințele dumneavoastră şi istoricul de cumpărături (produse cumpărate, vizionate, valoarea acestora, coșul mediu de cumpărături, categorii de produse cumpărate etc.).

Aveți în orice moment dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale în scop de marketing inclusiv profilare.

Daca vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră personale în scop de marketing inclusiv profilare, datele dumneavoastră personale nu vor mai fi prelucrate în acest scop şi nu veți mai primi oferte promoționale sau facilități pentru care se realizează profilarea.

TEMEIURILE ŞI SCOPURILE PENTRU CARE NOI PRELUCRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL. DURATA PRELUCRĂRII

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de noi cu respectarea prevederilor Regulamentului Uniunii Europene nr. 679/2016 în următoarele temeiuri, pentru următoarele scopuri şi pentru următoarele durate:
– În temeiul executării unui contract. Pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale (cumpărarea de produse de la noi implică încheierea unui contract în baza căruia noi avem obligații de livrare, garanție, prelucrare a retururilor, rezolvarea reclamațiilor etc) noi prelucrăm datele dumneavoastră în vederea îndeplinirii tuturor acestor obligații contractuale. În acest scop vom prelucra datele până la expirarea perioadei în care avem de îndeplinit acele obligații şi a perioadei de prescripție. Scopurile sunt: livrare produse, garanție, prelucrare reclamații şi retururi, rambursare, menținerea legăturii cu dumneavoastră cu privire la statusul comenzii, păstrarea legăturii cu dumneavoastră cu privire la orice aspect legat direct sau indirect de contract. De asemenea putem face oferte publice de premiere sau lansare de promoții, concursuri etc. În acest caz vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care alegeți să ni le comunicați, inclusiv fotografii pentru a putea îndeplini obligațiile asumate față de dumneavoastră cum ar fi organizarea concursului, evenimentului, promoției, tragerii la sorți etc. Vom prelucra datele dumneavoastră în acest scop până la expirarea obligațiilor noastre contractuale şi în continuare până la expirarea termenelor de prescripție în care dumneavoastră aţi putea contesta modul în care ne-am îndeplinit obligațiile.
– În temeiul îndeplinirii unei obligații legale prevăzute de legislația românească privind ținerea contabilității, arhivarea, protecția consumatorilor, comunicările comerciale, a reținerii impozitelor pentru premii, a dovezii respectării desfășurării unor jocuri şi promoții etc. Datele pe care le prelucrăm în vederea unor reguli privind organizarea unor jocuri, promoții etc. În acest temei şi cu aceste scopuri vom prelucra datele cu caracter personal până la expirarea perioadei pentru care legile aplicabile stabilesc în sarcina noastră respectivele obligații;
– În temeiul interesului nostru legitim în scop de realizare statistici şi marketing, promovare pentru clienții care achiziționează produse marca INFINITUM: pentru a adapta ofertele noastre promoționale şi comunicările comerciale intereselor şi preferințelor clienților noștri, pentru a ne asigura de buna funcționare a paginii noastre de internet, a aplicațiilor noastre, pentru a putea organiza evenimente, promoții, concursuri, pentru a monitoriza paginile noastre web şi aplicațiile noastre, pentru a oferi informații personalizate, pentru a menține legătura cu dumneavoastră etc. Prelucrarea datelor în interes legitim se realizează atât timp cât acest interes există. Un alt scop în care utilizăm date în interesul nostru legitim este analizarea şi îmbunătățirea serviciilor şi comunicărilor noastre către dumneavoastră În acest sens realizăm înregistrarea convorbirilor telefonice pe care le avem cu dumneavoastră, utilizându-le inclusiv în scop probatoriu, informându-vă în prealabil despre această înregistrare.
– În temeiul consimțământului (acordului) dumneavoastră- Noi vă solicităm consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în special dacă nu sunteți client (nu aţi achiziționat produse marca INFINITUM), dar doriți să vă creați un cont, să vă abonați la noutăți. Prelucrarea datelor dumneavoastră personale în baza consimțământului dumneavoastră se va realiza atât timp cât noi avem acest consimțământ, pe care aveți dreptul de a vi-l retrage oricând, fără ca aceasta să afecteze prelucrarea anterioară.

DREPTURILE PE CARE LE AVEŢI ÎN CALITATE DE PERSOANE ALE CĂROR DATE CU CARACTER PERSONAL SUNT PRELUCRATE

Ca persoană fizică – ale cărei date cu caracter personal le prelucrăm – aveți următoarele drepturi pe care în funcție de situația particulară în care dumneavoastră vă aflați le puteți exercita în condițiile legii:

CUM NE PUTEŢI CONTACTA CU PRIVIRE LA DATELE DVS CU CARACTER PERSONAL

Ne puteți contacta oricând cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal la sediu din Cluj-Napoca, str. Kovari, nr. 71, cod poştal 400271, Jud, Cluj, e-mail infinitumcosmetics@gmail.com.

Puteți exercita oricare dintre drepturile menționate mai sus gratuit prin cerere scrisă şi semnată transmisă la datele de contact de mai sus.

Putem să vă contactăm pentru verificarea identității.

OBLIGAŢIILE CARE NE REVIN. DESTINATARII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Ne luăm angajamentul să respectăm cu strictețe obligațiile care ne revin, respectiv de a păstra integritatea, securitatea şi confidențialitatea datelor pe care ni le încredințați şi să le utilizăm exclusiv în scopurile declarate.
Vom comunica datele dumneavoastră doar societăților partenere AVIVA COSMETICS SRL care ne prestează servicii sau altor furnizori de încredere care respectă şi ei niveluri adecvate de protecție. În acest sens vom putea comunica date prestatorilor noștri de servicii pentru printări/transmiteri de oferte, livrări, expedieri oferte comerciale, arhivare, facturare, procesare comenzi, procesare facturi, procesare retururi, marketing, servicii juridice, contabile, de publicitate, de audit, de consultanță, servicii IT si tehnologice şi alte servicii pe care le putem contracta pentru buna desfășurare a activității noastre .

Prestatorii noștri de servicii și-au asumat față de noi obligația de păstrare a confidențialității și securității datelor.

ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm consultați periodic politica noastră privind datele personale pe www.infinitumcosmetics.ro.

Vom face actualizări periodice.