Niciun produs în coș.

Infinitum | Infinitum Cosmetics - Descoperă răsfățul de lux la tine acasă
the touch of luxury golden elixir anti-ageing cream

Despre Infinitum

Activitatea AVIVA COSMETIC SRL este cercetarea, consultanță și producția în domeniul produselor cosmetice, în special a cosmeticelor anti îmbătrânire. Numele Aviva este varianta feminină a numelui Aviv, care se traduce (din ebraică) prin primăvară, și simbolizează prospețime, revigorare, reîntinerire, un nou început.

Considerăm că toate femeile își doresc să fie infinit de tinere și frumoase, având o grijă deosebită pentru ele, iar produsele noastre le susțin să își atingă acest scop cu rezultate dovedite, din acest motiv fiind ales și numele brandului ”INFINITUM”.

Pielea sănătoasă este radiantă și frumoasă, credem în soluții de frumusețe avansate care utilizează cele mai valoroase ingrediente pentru a oferi pielii o îngrijire eficientă cu rezultate extraordinare și din fericire, acest lucru ni s-a și demonstrat de-a lungul timpului. Nu există satisfacție mai mare decât mesajele de mulțumire ale consumatoarelor, cuvintele de laudă și, mai ales, clienții care se reîntorc la noi.

Anca, împreuna cu echipa noastră de cercetători, au ales și studiat fiecare ingredient, care a fost încorporat în produsele inovative din prima noastră gamă Infinitum. Este pasionată de știință și cercetare, are o vastă experiență în domeniul cosmetologiei și cercetării, fiind doctor în științe exacte -Chimie, membru și susținător al Societății Chimiștilor Cosmetologi din România (membră a IFSCC- International Federation of Societies of Cosmetic Chemists). Are cunoștințe ample în formularea, evaluarea, producția și aspectele legislative ale produselor cosmetice, este de asemenea autor și co-autor a numeroase articole științifice publicate în reviste prestigioase la nivel național și internațional.

Cristina este Brand Manager-ul nostru și este pasionată de inovație, are experiență vastă în domeniile de gestionare a activităților comerciale, politica de stabilire a prețurilor, negocierea contractelor de achiziții, marketing direct, e-marketing, promovarea produselor și strategiile creative de vânzare. Are abilități de management și capacitate de a atinge termenele limită în timp ce coordonează mai multe proiecte. Urmărește ciclul produsului: furnizare, probleme de calitate, flux de informații, evaluare a riscurilor și servicii cu valoare adăugată.

Scopul nostru este să oferim clienților produse inovatoare, obținute prin cele mai noi tehnologii și ingrediente, cu o identitate vizuală modernă.

Ne dorim ca acțiunile și manifestările noastre să fie surse de bucurie și de inspirație pentru toți cei care interacționează cu noi,  având întotdeauna ca reper cele mai înalte standarde.