fbpx

Niciun produs în coș.

Infinitum | Gama de lux Infinitum - Infinitum

Gama de lux Infinitum

golden elixir anti-ageing cream

Produsele Infinitum au fost create pentru a oferi un răsfăț de îngrijire pentru orice femeie care se respectă și se iubește.

În continuare puteți afla care sunt beneficiile fiecărui produs dermatocosmetic.

  1. Anti Aging Cleansing Emulsion: demachiantul fluid anti-aging oferă hidratare și este destinat tuturor tipurilor de ten. Scopul acestuia este de a ameliora elasticitatea pielii, conferindu-i fermitate și de a reface bariera cutanată. Formula sa bogată în ingrediente naturale curăță perfect tenul, îndepărtând impuritățile și machiajul. Datorită acidului hialuronic cu masă moleculară mică, el redă fermitatea tegumentului și asigură un puternic efect hidratant.
  1. Cellular Regenerating Cream: crema pentru regenerare celulară este special formulată pentru tenurile sensibile, cu tendință accentuată de deshidratare, fiind baza ideală a oricărui tratament anti aging. Crema pentru regenerare celulară este creată special pentru tenul sensibil, xerotic, cu tendință de deshidratare. Ingredientele care stau la baza acesteia acționează în profunzime și stimulează elasticitatea, vitalitatea și strălucirea tegumentului.
  1. Golden Elixir Anti Aging Cream: crema de zi anti aging cu particule de aur este elementul prețios al primei game de produse dematocosmetice Infinitum. Aceasta include particule de aur pur, de 22K, având proprietăți puternice pentru înfrumusețare. Particulele cu aur au efect anti îmbătrânire, iar folosită cu regularitate crema oferă strălucire și expresivitate pielii, dinspre interior spre exterior.
  1. Deep Wrinkles Anti Aging Serum: serul anti aging concentrat conține un complex de ingrediente active, menit să creeze un efect de regenerare imediat. Folosit în mod constant, cu regularitate, produsul are efectele de întinerire ale tratamentelor faciale profesionale, la cele mai înalte standarde.