fbpx

Niciun produs în coș.

Infinitum | Infinitum - un elixir al frumuseții - Infinitum

Infinitum – un elixir al frumuseții

golden elixir anti-ageing cream

Am vrut să descoperim secretul frumuseții și al tinereții fără bătrânețe. Secretul femeilor puternice, care se apreciază și se lasă iubite. Am străbătut munți și văi și am găsit elixirul magic care face orice femeie să strălucească și să radieze de frumusețe. Am descoperit gama de dermatocosmetice Infinitum.

Bazele care au contribuit la crearea produselor inovative au fost, în primul rând, partea de cercetare în domeniul produselor cosmetice, în special celor de ani-îmbătrânire, dar și partea de consultanță și producție. Scopul dermatocosmeticelor este acela de a răspunde fiecărei nevoi a unei femei sofisticate, care pune pe primul loc îngrijirea tenului. Ne dorim să oferim clienților produse originale, care să conțină cele mai noi tehnologii și ingrediente, cu o identitate vizuală care să reunească experiența și cercetarea cu spiritul modern.

Infinitum vine ca un răspuns a unei necesități la nivel mondial, fiind bazat pe cercetare complexă în dezvoltarea unor formule dermato-cosmetice care conțin ingrediente active inovatoare de tip regenerant, hidratanat și anti-ageing, în scopul menținerii sănătății pielii și a prevenirii îmbătrânirii cutanate. Tehnologia folosită este bazată pe îmbunătățirea unei formule cosmetice anti-ageing și pe dezvoltarea unui produs dedicat pieței cosmetice autohtone.

Prima gamă dermatocosmetică Infinitum se bucură de 4 produse de lux:

  1. Anti-Ageing Cleansing Emulsion este un demachiant anti-ageing fluid, hidratant, destinat tuturor tipurilor de ten.
  2. Cellular Regenerating Cream este o cremă pentru regenerare celulară, baza oricărui tratament anti-ageing.
  3. Golden Elixir Anti-Ageing Cream este o cremă de zi, anti-ageing, cu particule de aur, elementul prețios al primei game de produse dermatocosmetice Infinitum.
  4. Deep Wrinkles Anti-Ageing Serum este un ser anti-ageing concentrat, care conține un complex de ingrediente active, menit să creeze un efect de regenerare imediat.

 

Am creat Infinitum, elixirul frumuseții, pentru toate femeile care se respectă, se iubesc și se lasă iubite. Pentru că au grijă de ele și știu că merită ce e mai bun, pentru femeile a căror fericire dăinuie. Descoperă întreaga gamă de produse dermatocosmetice Infinitum.