fbpx

Niciun produs în coș.

Infinitum | Romanita Iovan lansează în parteneriat cu Aviva Cosmetics gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanita Iovan - Infinitum

Romanita Iovan lansează în parteneriat cu Aviva Cosmetics gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanita Iovan

golden elixir anti-ageing cream

Aviva Cosmetics lansează în parteneriat cu Romanița Iovan gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan. Din portofoliul de produse fac parte: Silk Elixir Anti-Aging Cream și Silk Elixir Eye Contour Cream. Produsele sunt destinate tenului matur și au ca principale ingrediente: mătase și mătase hidrolizată și alte ingrediente inovatoare.

Rezultatul: o piele fină și catifelată – “Second Skin” -, luminoasă și vizibil mai fermă. INFINITUM definește legătura între identitatea și viziunea companiei Aviva Cosmetics: toate femeile doresc să fie Infinit de tinere și frumoase, iar produsele noastre vin să le susțină în acest scop. Proiectul nostru a luat naștere din dorința de a crea formulări cosmetice cu adevărat speciale, care să reprezinte imaginea unei femei puternice, frumoase, nobile, distinse, iar etalonul de frumusete naturală și eleganță pe care toate tindem sa il atingem, nu este altul, decât Romanița.

Pe lângă contribuţia sa incontestabilă în domeniul modei timp de 30 de ani, Romanița Iovan are un stil de viață sănătos, sportul, alimentația echilibrată, ajutate de soluțiile avansate din domeniul cosmetologiei fac parte din rutina sa zilnică de înfrumusețare. Așa am inițiat acest parteneriat cu Romanița, prin care le oferim doamnelor acces la cele mai inovatoare soluții de îngrijire destinate tenului matur, cu rezultate extraordinare. Gama conține pentru început două produse: Silk Elixir Anti-Aging Cream, cremă pentru îngrijirea tenului matur, o soluție excelentă pentru o rutină de hidratare zilnică ce redă conturul natural al feței și Silk Elixir Eye Contour Cream, ce restituie fermitatea și elasticitatea pielii din zona ochilor și reduce cu până la 38% adâncimea ridurilor de expresie și profunde.

Până la sfârșitul acestui an, portofoliul de produse se va îmbogăți cu noi soluții de înfrumusețare destinate doamnelor, dar și domnilor. Silk Elixir Anti-Aging Cream folosește o multitudine de ingrediente active: mătase și mătase hidrolizată cu un conținut ridicat de proteine, acid hialuronic hidrolizat cu masă moleculară mică, acid hialuronic cu greutate mare încapsulat, unisfere cu extract de lămâie și extract de castravete, dar și un complex de ceruri naturale: ceară jojoba, mimosa și floarea soarelui. Silk Elixir Eye Contour Cream conține o combinație de ingrediente active: acid hialuronic cu
masă mică, acid hialuronic cu masă moleculară medie, acid hialuronic microincapsulat, mătase și mătase hidrolizată și extract de flori de castan (Horse Chestnut Extract), pentru îngrijirea zonei periorbitale.

Principalele ingredientele active, care fac cele două produse cu adevărat unice și cu eficacitate dovedită sunt:

MĂTASEA (INCI: SILK):

COMPLEXUL ACETIL OCTAPEPTIDĂ-3

Formulările conțin de asemenea, pe lângă alte ingrediente active inovatoare, acid hialuronic cu diferite mase moleculare, cu efect de hidratare, de regenerare a tegumentului și anti- ageing. Toate ingrediente din gamă au acțiune sinergică.

Aviva Cosmetics este un startup românesc ce activează în domeniul cercetării, consultanței și a producției produselor cosmetice, în special a formulărilor destinate tratamentului ageing-ului cutanat. Numele Aviva este varianta feminină a numelui Aviv, care derivă din limba ebraică, înseamnând primăvară și simbolizează prospețime, revigorare, reîntinerire,
un nou început.


Gama dermatocosmetică INFINITUM este rezultatul a numeroși ani de cercetare și testare la nivel internațional și conține ingrediente de calitate superioară care protejează pielea, îi susțin sănătatea și o mențin tânără. Detalii pe site-urile: www.infinitumcosmetic.ro.

Contact: Aviva Cosmetics, contact@infinitumcosmetics.ro, 0759753546.

Romanitza Fashion House este una dintre cele mai renumite case de modă din România, înființată în anul 1991 de către Romanița Iovan. În cei 30 de ani de activitate, Romanița Iovan a prezentat colecții la nivel național în cadrul Festivalurilor importante de modă din București, Iași sau Cluj Napoca și internațional, la New York Fashion Week. Detalii pe site-urile: www.romanitaiovan.ro.

Contact: Romanița Iovan, office@romanitza.ro, 0744 660 033.